Incidentul s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere de sfârșit de an organizată pentru angajații Parchetului Anticorupție într-un local din Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Poliției, după miezul nopții, mai mulți angajați ai Parchetului, printre care și tânăra, au plecat într-un alt local.

Tânăra angajată a consumat în local mai multe băuturi alcoolice și a făcut cunoștință cu alți bărbați care se aflau acolo.

Patru bărbați, profitând de starea avansată de ebrietate a tinerei angajate de la Anticorupție, au târât-o în afara clubului, moment surprins de o cameră de supraveghere, potrivit unimedia.info.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si:  Un cunoscut actor din telenovele a murit după ce a mâncat carne de porc

Citeste si: Cum arată vila uriaşă a lui Gino Iorgulescu! Casa în care a crescut Mario are două etaje şi mansardă!

Citeste si: Detalii halucinante despre femeia moartă care a luat foc pe masa de operații! Avea cancer și a fost refuzată de alte spitale pentru a fi salvată! I s-a declanșat o hemoragie în stomac și a vărsat cu sânge

Pe imagini se poate vedea cum tânăra abia se mai ține pe picioare, în timp ce un bărbat o ține pe brațe, iar alții se află în imediata apropiere.

Un tânăr de 20 de ani și un altul de 28 de ani au urcat-o pe tânără într-un taxi și au dus-o într-un apartament din Chișinău, acolo unde au abuzat-o.

Dimineață, atunci când fata s-a trezit, a descoperit că a fost abuzata, motiv pentru care a mers direct la Poliție și i-a reclamat pe cei doi tineri.

Bărbații au fost reținuți, urmând a fi propuși pentru arestare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si