Femeia este din Noua Zeelandă, însă nu a vrut să-și dezvăluie numele. Aceasta a explicat că încă din adolescențp a fugit de experiențele sexuale.

„Sunt virgină și cred că sunt prea speriată ca să fac sex. În timp ce creșteam, la fel ca mulți alții, visam să mă căsătoresc și să am copii”, a dezvăluit tânăra.

„Am decis să aștept să mă căsătoresc pentru a-mi începe viața sexuală – nu sunt sigură de ce, nu cred că a fost din motive religioase”, a continuat ea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai periculos tip de sex. Poate declanşa instant cancerul în organism

Femeia a mărturisit că a avut parte de câteva nopți mai incitante cu mai mulți bărbați, însă s-a oprit la sărutări și îmbrățișări.

Acum că a trecut de pragul de 30 de ani, femeia își dorește să treacă peste frica ei și să treacă la fapte.

Citeste si: Shakira, în doliu: Ai plecat pentru totdeauna. Copiii tăi...

Tânăra a recunoscut că nu a fost niciodată într-o relație serioasă. S-a întâlnit cu trei bărbați în ultimii nouă ani, a avut mai multe ocazii să facă sex, însă a refuzat de fiecare dată.

Două dintre motivele care o inhibă ar fi lipsa de experiență și reacțiile partenerului. Așa că, aceasta a decis să ceară sfatul unui psiholog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si