Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Oameni amenințați cu pistolul, într-un parc din Satu Mare. Un bărbat a creat panică după ce a scos o armă și a îndreptat-o spre mulțime

Un bărbat a creat panică în Satu Mare, după ce a amenințat cu un pistol mai mulți oameni, printre care și minori.

Elena Tasca,

Oameni amenințați cu pistolul, într-un parc din Satu Mare

[Sursa foto: TV 1 Satu Mare]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant a avut loc în Satu Mare. Un bărbat a creat teroare într-un parc din oraș după ce a amenințat cu pistolul mai mulți adulți, dar și minori. Ce s-a petrecut, de fapt, în Satu Mare?

A ieșit cu pistolul și a început să amenințe oamenii, pe stradă

Incidentul șocant a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orei 21:20. În timp ce se afla pe o stradă din oraș, un bărbat a început să creeze teroare printre oameni.

Citește și: „Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția

Acesta, care inițial s-ar fi plimbat cu o boxă și cu o bere în mâini, a scos din senin un pistol și a început să amenințe persoanele din jurul său, printre care și minori.

La fața locului au ajuns de urgență autoritățile, care l-au prins pe bărbat. Individul a fost reținut chiar în incinta parcului. 

Citeste si: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Shakira a coborât de pe scenă din cauza unui fan care o filma sub fustă- antena3.ro

Ca urmare a primelor verificări s-a constatat că bărbatul a folosit o armă de tip air-soft.

Citește și: Atac cu drone lângă granița României. Mai multe localități din țară au fost sub alertă aeriană

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"În jurul orei 21.20, un individ, sătmărean, în vârstă de circa 35 de ani, cu o înălțime de circa doi metri, a amenințat cu un pistol mai mulți sătmăreni aflați pe Calea Traian, în zona Grădinii Romei din municipiul Satu Mare.

Mai exact, individul era cu o boxă în mână, din care suna muzica la un volum ridicat, respectiv o bere în cealaltă mână.

Din senin, individul a lăsat berea din mână și a scos un pistol, pe care l-a îndreptat înspre oamenii aflați în zonă, inclusiv mai mulți minori.

la fața locului s-au deplasat luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, cei din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Municipiului Satu Mare și luptătorii antitero din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, care l-au urmărit și reținut pe individ în incinta parcului.

Se pare ca era vorba de o armă de timp airsoft. Individul nu este la prima abatere, fiind un cunoscut al polițiștilor", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI