Un întreg popor încearcă să-și lase agoniseala strânsă de-a lungul vieții și să ia doar strictul necesar pentru a pleca unde vede cu ochii. Întreaga planetă se roagă pentru poporul ucrainean.

oamenii-isi-parasesc-casele-in-ucraina

Oamenii fug din calea războiului.

[Sursa foto: Facebook]

Oamenii își iau copiii și pornesc la drum. Ucrainienii din capitala Kiev încearcă să fugă din calea războiului. Pe rețelele de socializare, sunt tot mai multe fotografii cu șiruri lungi de mașini care părăsesc orașul după atacul Rusiei de joi dimineață.

oamenii își părăsesc casele în Ucraina

Oamenii se roagă să se oprească războiul.

[Sursa foto: Asociația MGM]

Citeste si: Primele victime ale bombardamentelor rusești din Ucraina: Șapte oameni au murit

Mii de mașini au fost filmate joi dimineață pe Podul de Nord din Kiev, în timp ce se deplasau spre vestul orașului, încercând să părăsească Capitala Ucrainei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Reacția lui Donald Trump după atacul Rusiei în Ucraina. "Este un lucru foarte trist pentru întreaga lume"

Astăzi, 24 februarie 2022, Rusia a început asaltul asupra Ucrainei. Preşedintele rus Vldimir Putin a anunţat, joi dimineaţă, o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas. Conform primelor informații, explozii puternice s-au auzit în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Ce a transmis Președintele Rus- Vladimir Putin

Conducătorul rus a anunţat, într-o intervenţie la televiziunea de stat, acţiunile militare din Donbas. El a cerut forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrinean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria.

Citeste si: ”Nimeni nu poate opri Rusia.” Previziune pentru anul 2022

Bilanțul victimelor a ajuns la șapte morți. Şapte persoane au fost ucise joi, în bombardamente ale Rusiei în Ucraina, anunţă poliţia ucraineană, relatează BBC News.

oamenii își părăsesc casele în Ucraina

A început războiul între Ucraina și Rusia.

[Sursa foto: Asociația MGM]

Vladimir Putin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina. „Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vom aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Citeste si: Conflictul Rusia-Ucraina LIVE UPDATE Explozii masive în mai multe orașe! Oamenii se înghesuie să fugă

Liderii statelor membre UE se reunesc, joi, în cadrul unui summit de urgenţă, pentru a decide următorii paşi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si