Close sidebar
Close sidebar

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj. În dosar este implicat și un avocat cunoscut

Oana Zăvoranu și avocatul Silviu Ionuț Călin au fost trimiși în judecată de procurorii DNA pentru șantaj. Acuzațiile ar fi fost aduse de medicul Bogdan Furtună.

Diana Bostan,

Oana Zăvoranu

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit surselor, medicul Bogdan Furtună ar fi trebuit să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii care nu ar fi existat. 

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru șantaj

În dosar este implicat și avocatul Silviu Ionuț Călin, iar procesul a început la Curtea de Apel București.

Avocata medicului susține că respectiva datorie, în valoare de 400.000 de euro, nu ar fi existat.

Citeste si: Andreea Tonciu dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". Ce surprize i-a pregătit Adiță brunetei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu.

Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie.

Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, potrivit  evz.ro.

Procurorii DNA îl acuză de șantaj pe avocatul Silviu Ionuț Călin

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe medic într-o emisiune TV că medicul ar fi sustras sume mari de bani, potrivit spynews.

Citeste si: O nouă victorie pentru Anamaria Prodan. Instanța a decis ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf

„Avocatul ei era și avocatul societății în care avea interese directe și Bogdan Furtună. Avocatul societății familiei clientului meu, domnul Silviu Ionuț Călin a fost abordat de Oana Zăvoranu, pentru a-l contacta pe medicul Bogdan Furtună, clientul meu”, a mai declarat avocata Ioana Mateș pentru sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI