Close sidebar
Close sidebar

Omer nu-l iartă pe Ibrahim

Evenimentele neașteptate ce se vor derula astăzi în familia Unal vor continua să surprindă privitorul, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Nursema se simte eliberată de toată suferință pe care a purtat-o în suflet, după ce a dezvăluit întregii familii evenimentele dramatice prin care a fost nevoită să treacă din cauza căsătoriei forțate pe care a trebuit să o accepte. 

Acum tânăra se bucură de toată atenția și tot sprijinul lui Alev și Doga care o susțin în decizia luată și îi sunt permanent alături. În plus, Doga va înfrunta întreaga familie a soțului său, dezprobând faptele acestora, și care au împins-o pe Nursema să trăiască evenimente dramatice.

Abdullah își caută neîncetat fiica și este dispus să facă tot cee ace este necesar pentru a o aduce acasă. Bărbatul realizează că a greșit enorm în decizia pe care a luat-o, atunci când și-a căsătorit fiica, fără voia acesteia, și este hotărât ca Ibrahim și familia acestuia să plătească pentru faptele lor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Și Omer este devastat de situația teribilă prin care a trecut nepoata sa și îi promite fratelui său că Ibrahim și familia acestuia vor avea parte de o răzbunare pe măsura faptelor lor.

Ce condiție îi va pune Nursema tatălui său, pentru a se întoarce acasă și, ce pedeapsă uluitoare va primi Ibrahim, din partea lui Omer, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI