Close sidebar
Close sidebar

Oraşul din România unde înmormântările în weekend vor deveni un lux! Taxele ajung şi până la 3.000 de lei pentru o ceremonie funerară!

Oradea se laudă că este oraşul care a atras cele mai multe fonduri europene, iar asta se vede în oraşul de pe Crişul Repede. Viaţa a devenit mai scumpă, iar edilii oraşului propun noi taxe.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De la 1 ianuarie 2019 va creşte preţul la abonamentele de parcare din oraş, acestea majorându-se cu 31%, dar şi la accesul la Grădina Zoologică sau alte obiective.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

O taxă ce îi sperie pe cetăţeni este şi aceea de înmormântare. Acestea vor deveni un" lux". Aparţinătorii care au înmormântări în weekend vor datora, pe lângă taxele uzuale, o taxă de 2.000 lei pentru zilele de sâmbătă şi de 3.000 lei pentru zilele de duminică sau de sărbători legale. Adunatul coroanelor şi măturat s-au scumpit, de asemenea, de la 45 lei la 200 lei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI