Close sidebar
Close sidebar

Orasul secret unde cei mai periculosi pedofili si violatori sunt liberi pe strazi. In ultimele luni, patru barbati au scapat din "orasul condamnatilor". Parintii sunt terifiati: "Este ingrozitor"

Cei mai periculosi pedofili si violatori din Australia locuiesc intr-un orasel linistit din statul australian Victoria. Cei 65 de barbati beneficiaza de toate conditiile. Condamnatii, considerati prea periculosi pentru a se intoarce in societate dupa ce si-au executat pedepsele, au telefoane mobile si pot face orice, la orice ora din timpul zilei, insa trebuie sa fie acompaniati de doi gardiei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pedofilii trebuie sa poarta bratari cu GPS pentru a fi gasiti in caz ca incearca sa scape. In ultimele 18 luni, patru barbati au fugit din oras, insa au fost gasiti, starnind panica in orasele din apropiere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Este infricosator. Atunci cand cineva evadeaza, inchidem usile si ferestrele si nu parasim casele pana cand nu este prins”, povesteste mama a doi copii din apropiere, potrivit Daily Mail.

Pedofilii au un spatiu comun, unde se pot intalni unul cu altul si unde are loc un traininguri pentru ca ei sa isi poataindrepta pornirile sexuale, si ca apoi, sa se poata reintegra in societate, fara sa prezinte un pericol pentru cetateni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI