Close sidebar
Close sidebar

Orice iPhone poate sa fie decodat cu trucul asta. Ce trebuie sa faci sa accesezi telefonul, chiar daca nu ai parola. Merge 100%

Un clip aparut pe internet arata ca si telefoanele iPhone sunt vulnerabile in fata celor care isi doresc sa faca rau. Noul iOS are niste probleme si cu un mic truc poti sa accesezi datele personale ale unei persoane care si-a pierdut telefonul.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clipul postat pe YouTube arata modul in care poti sa intri in agenda personala sau chiar in albumul foto al unei persoane care si-a pierdut telefonul.

Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti cateva functii ale iPhone-ului si vei reusi sa treci peste masurile de securitate impuse de cei de la Apple.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

CITESTE SI: Urmatorul model de iPhone s-ar putea incarca wireless

In principiu Siri, asistentul digital Apple, este cel care usureaza munca celor care vor sa intre in telefonul unei persoane.

In video vezi exact ce trebuie sa faci pentru a avea acces in aplicatii pe un iPhone blocat, dar si ce sfaturi primesti ca sa iti securizezi si mai mult telefonul.

CITESTE SI: Twitter ar putea fi scos la vanzare. Google şi Salesforce par interesate de preluarea companiei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI