Close sidebar
Close sidebar

Panica la Bruxelles. Un centru comercial a fost evacuat dupa ce un barbat inarmat a intrat in magazin. "Focuri de arma trase cu un Kalasnikov"

Autoritatile belgiene au anuntat sâmbata dimineata evacuarea centrului comercial Cora Chatelineau, situat in apropiere de Charleroi, dupa ce un barbat inarmat a intrat intr-un magazin. Fortele de securitate au intervenit la fata locului, transmite Le Derniere Heure.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Presa belgiana sustine ca autoritatile au intervenit sambata dimineata pentru evacuarea unui centru comercial din Chatelineau, în apropiere de Charleroi, dupa ce un atacator înarmat cu o arma de tip Kalaşnikov a deschis focul într-un magazin de bijuterii, provocand panica. Fortele de securitate au escortat zeci de clienti în exteriorul centrului Cora Chatelineau, informeaza Reuters.

”Focuri de arma au fost trase cu un Kalaşnikov”, a declarat primarul Daniel Vandelick. Exista date contradictorii cu privire la numarul atacatorilor, unele surse precizeaza ca ar fi vorba de pana la trei atacatori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit primelor informatii, atacatorul inarmat incerca sa jefuiasca un magazin din centrul comercial, informeaza News.ro.

Incidentul are loc la doar patru zile dupa ce un barbat inarmat a luat ostatici intr-un supermarket din suburbia Forest din Bruxelles. Atunci, autoritatile belgiene au exclus o legatura terorista.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI