E agitație mare la Spitalul Județean Argeș, a fost o ședință tensionată aseară, spre miezul nopții, iar tot mai multe voci cer demisia managerului, jurista Adriana Molfea. De ce? Pe motiv că doctorul în cauză tușea și prezenta simptome suspecte de mai multe zile și totuși a fost lăsat în continuare să opereze, deși managerului i s-a adus la cunoștință acest lucru de către mai multe cadre medicale din spital și nu numai.

Citeste si: Rafila vorbește despre „platoul pandemiei”. Câți bolnavi vom avea după Paște

Prefectul Emanuel Soare a admis că situația e foarte gravă: “Ancheta epidemiologică a început deja. Ca de obicei, toate contactele directe sunt identificate și introduse în izolare. S-a mobilizat o echipă mare care lucrează la identificarea contactelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus: Când vom reveni la „normalitate”? „Avem nevoie de un efort ambiţios”

Evident ca vorbim de numere mari”. Tot prefectul a admis și caracterul tot mai penal al situației, precizând: “au început mai multe tipuri de investigații, conform legii.  Nu vă pot da acum toate aceste detalii. Ancheta este în plină desfășurare”. Și tot domnia sa a încheiat apoteotic cu săgeți explicite către managementul Spitalului Județean:” Toate persoanele (i)responsabile vor răspunde în fața legii.

Culmea este ca la acest spital au tot felul de echipamente de protecție, aparate, proceduri, circuite etc… “

Citeste si: Guvernul a schimbat ordonanța peste noapte! Ce decizii s-au luat

Sursa: jurnaluldearges.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si