Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc s-a operat. Cum se simte acum Suveranul Pontif

Papa Francisc a fost operat, imediat după ce a mers de urgență la spital. Suveranul, în vârstă de 84 de ani, s-a îmbolnăvit de curând așa că a ajuns pe masa de operație.

Georgiana Balaban,

Papa Francisc a fost operat. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Papa Francisc a fost operat. El a ajuns pe patul de spital după ce nu a mai suportat durerile cauzate de afecțiunea care i se declanșase.

Citeste si: Papa Francisc- mesaj emoționant pentru Joe Biden

Suveranul de Pontif a fost operat de urgență. El a fost spitalizat și introdus în cel mai scurt timp în sala de operații, ca urmare a unei agravări a stării sale de sănătate. Papa are boala numită stenoză, care este localizată pe colon. Este vorba despre îngustarea intestinului gros.

Reprezentanții Vaticanului și purtătorii de cuvânt ai Papei au informat presa depsre starea actuală de sănătate a Suveranului. El a fost operat sub anestezie generală. Nu se știe cât a durat intervenția și nici cât timp va mai sta internat la spitalul Gemelli din Roma.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Premieră istorică: Papa Francisc face prima vizită în străinătate de la începutul pandemiei de coronavirus

Cum se simte Papa Francisc acum

Reprezentanții Vaticanului au anunțat că Papa se simte bine acum.

Însă, acesta suferă dureri. Medicii au anunțat că nu are dureri din cauza stenozei, ci din cauza sciaticii. Este boala pe care suveranul o are de mai mulți ani. Când era copil, lui Papa Francisc i-a fost îndepărtat un plămân, din cauza unor alte probleme ce țin de sănătate, astfel că recuperarea ar putea dura mai mult.

Papa Francisc a ajuns la spital.
[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Papa Francisc numește pandemia de coronavirus drept „o doamnă numită Covid care face mult rău”

Papa Francisc a ajuns la spital la doar câteva ore ce i-a salutat pe credincioșii veniți în Piața Sfântului Petru pentru slujba de duminică, comform tradiției. El le-a spus anoriașilor că are de gând să viziteze mai multe țări în luna septembrie a acestui an, printre care Ungaria și Slovacia.

Citeste si: Papa Francisc a făcut vaccinul anti-Covid. Suveranul ponfit i-a îndemnat pe toți să se imunizeze: „Toată lumea ar trebui să ia vaccinul”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI