Close sidebar
Close sidebar

Parlamentarii PSD si-au facut aplicatie pentru smartphone pentru a comunica "mult mai interactiv"

Parlamentarii PSD vor dispune de o aplicatie pentru smartphone-uri cu ajutorul careia vor putea sa comunice „mult mai interactiv” si sa contribuie la toate propunerile legislative pe care intentioneaza sa le depuna, a anuntat liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, care a mai precizat ca aplicatia a fost realizata de Andrei Dolineaschi.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Am avut o prezentare a unei aplicatii la Sinaia, pentru care si-a dat acordul si presedintele Liviu Dragnea, astazi am prezentat-o impreuna cu tehnicul intregului grup. E o aplicatie pentru orice telefon smartphone fiindca toti avem smartphone acum. Fiecare se autentifica, are un mail special, o parola care se genereaza special ca sa fie securizat, este un sistem de comunicare intre parlamentarii PSD. Fiecare initiativa se urca pe aceasta platforma, fiecare parlamentar poate sa vina cu anumite amendamente, cu anumite puncte de vedere, sa fie si semnatar la initiativa altui coleg”, a explicat Marcel Ciolacu.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Liderul deputatilor PSD a tinut sa precizeze ca este „un mod de comunicare mult mai interactiv, este o noutate pentru Parlamentul României”.
Intrebat când va fi functionala aplicatia, social-democratul a spus ca in aproximativ doua saptamâni.
„Din acest moment incepem sa lucram, o saptamana o sa fie demonstrativ. In doua saptamâni deja o sa fim operationali cu ea”, a raspuns Ciolacu.


De asemenea, chestionat cine a realizat aplicatia si cat a costat, social-democratul a spus ca „nu a costat absolut niciun ban”, aceasta fiind coordonata de Andrei Dolineaschi.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI