"Pasarela groazei" i se spune fiindca numai trainica nu e!

Singura punte dintre cartier si oras, pe care zilnic o traverseaza mii de oameni, scartaie din toate incheieturile!

Rugina a ros pur si simplu bratele podului, iar gaurile ramase dupa ce sipcile au cedat sunt atat de mari incat parintii se vad nevoiti sa isi ia copiii in brate.

Pericolul urias creste si mai mult odata cu lasarea serii!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Daca esti o persoana cu dizabilitati sau ai carucior cu copil mic iti va fi imposibil sa urci singur sau sa cobori pasarela opentru ca nu e niciun sistem care sa te ajute sa faci acest lucru.

Adevarata "punte a suspinelor" a fost construita in 1960 iar de atunci prea putine au fst lucrarile de reabilitare. De cativa ani pasarela a fost pasata de la Ministerul Transporturilor catre cei de la Caile Ferate Romane, ca intr-un final sa ajunga sub administrarea primariei.

Mihai Chirica",  primarul Iasiului:  ”Speram ca pana la sfarsitul acestei luni sa semnam contractul de reabilitare a pasarelei pietonale.

Lucrarile vor dura 12 luni si va fi modernizata in totalitate”.

Suma destinata realizarii noii pasarele depaseste trei milioane de lei. Daca anul viitor le va aduce iesenilor o noua pasarela ramane de vazut..pana atunci insa le ramane doar sa se uite bine pe unde calca atunci cand vor sa treaca pasarela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si