Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Pași pentru a scrie un CV atractiv

Multe dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se simt descurajate pentru că nu sunt chemate la interviuri, deși au studiile și experiența necesare. Motivul este unul simplu: CV-ul nu este bine scris.

Redactia Stirile Kanal D,

Pași pentru a scrie un CV atractiv

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Un curriculum vitae este un document folosit ca instrument pentru a prezenta datele, abilitățile și experiențele de muncă ale unei persoane, cu intenția de a fi ales pentru un interviu de angajare.

De multe ori, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se simt descurajate pentru că nu sunt chemate la interviuri, deși au studii și experiența necesară. Pentru asta, înainte să trimiți un CV trebuie să știi cum să arate pentru ca un angajator să te cheme la un interviu.

Citeste si: Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

Printre cele mai importante date se numără: studiile efectuate indicând data începerii și încheierii, locul unde au fost efectuate; cursurile sau atelierele de lucru desfășurate; experiența profesională; limbile străine pe care le dobândești.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI