Close sidebar
Close sidebar

Pățania unei femei din Japonia. Cum a fost păcălită

De necrezut, dar adevărat. O femeie de origine japoneză a fost păcălită să trimită aproximativ 4,4 milioane de yeni (30.000 de dolari) unei persoane care pretindea că este un astronaut rus aflat pe Staţia Spaţială Internaţională şi că are nevoie de bani pentru a se întoarce pe Pământ, urmând să se căsătororească cu ea, informează JapanToday.

Laura Macovei,

Pățania unei femei din Japonia. Cum a fost păcălită

 
[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia în vârstă de 65 de ani s-a cunoscut cu respectivul pe un site de socializare în iunie, înainte de a comunica prin aplicaţia de mesagerie numită Line.

Citeste si: Clipe de groază pentru o femeie. Autoritățile au intervenit pentru a fi scoasă dintr-o fântână

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Persoana i-a spus în mod repetat că o iubeşte şi a cerut-o în căsătorie, a spus poliţia, promițându-i ca după ce ajunge pe Pământ, se vor căsători. 

Femeia a fost păcălită să trimită bani

Suspectul i-a cerut victimei bani pentru o rachetă şi pentru așa zisele taxe de aterizare ale acesteia pe Pământ, a mai precizat poliţia. Femeia nu a stat pe gânduri și a acceptat cererea, virând ulterior banii într-un cont bancar indicat de bărbat în perioada august- septembrie.

Citeste si: Un bărbat și-a uitat pistoalele într-un mijloc de transport

Femeia a început să devină suspicioasă din momentul în care bărbatul cerea neîncetat bani, astfel că a luat într-un final legătura cu poliția. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI