Un polițist a fost atacat, trei mașini au fost distruse și cinci persoane rănite, după ce adolescentul a furat mașina unei polițiste. Acesta e bilanțul accidentului provocat miercuri în Austria de un român în vârstă de doar 14 ani, transmit autoritățile.

Urmărire ca în filme

Accidentul s-a produs după ce o patrulă de poliție a observat o mașină care fusese declarată furată și a început să o urmărească.

Ceea ce a urmat a fost o cursă ca în filme, cu o urmărire de 150km/h. 

Citește și: Cum au supraviețuit trei copii timp de 55 de ore într-o mașină încinsă alături de cadavrele părinților lor

Românul nu este la prima abatere, fiind deja cunoscut de poliție. El a fost reclamat în repetate rânduri pentru infracțiuni contra proprietății și trafic de droguri, conform procurorului din Linz.

Un bătrân din Ilfov a fost jefuit în propria casă

Polițiștii Județeană Ilfov a fost sesizată azi, cu privire la faptul că un bătrân din Săftica, județul Ilfov a fost victima unui jaf în propria locuință.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Vaslui a preferat să ajungă în spatele gratiilor în locul a 60 de ore de muncă. Trebuia să lucreze într-o bibliotecă

Un bărbat de 81 de ani, din județul Ilfov a fost victima unui jaf în propria locuință. Hoțul i-a furat mai multe bunuri și autovehiculul.

„Din primele verificări, a rezultat faptul că, în noaptea de 27/28 decembrie a.c.,

în locuinţa persoanei vătămate, respectiv un bărbat, în vârstă de 81 de ani, ar fi pătruns un bărbat, care, prin întrebuinţarea de violenţe, i-ar fi sustras acestuia bunuri personale şi un autovehicul”, spun autoritățile din cadrul IPJ Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si