Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost adus miercuri, 7 februarie, la locul unde s-a produs incendiul, iar opt persoane și-au pierdut viața pe data de 26 decembrie. Joia trecută, acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

Cercetările la fața locului continuă în prezența lui Cornel Dinicu

Anchetatorii continuă cercetările la fața locului, în prezența patronului din satul prahovean Tohani.

În urmă cu o săptămână, Dinicu, aflat în arest preventiv atunci, a fost adus la Ferma Dacilor, pentru reconstituire.

Printre ruine, acesta a găsit patina fiului său, pe care a strâns-o la piept. Cu multă suferință și lacrimi în ochi, Cornel Dinicu și-a găsit cu greu puterea de a continua reconstituirea.

Patronul de la Ferma Dacilor s-a plimbat printre ruine timp de cinci ore, vreme în care a oferit explicații anchetatorilor. În acest interval, anchetatorii au făcut fotografii și măsurători.

De asemenea, aceștia au pornit un generator pentru a vedea dacă pompele de presiune care alimentau hidranții au funcționat în dimineața în care opt suflete și-au pierdut viața.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, panoul electric a fost analizat. Experții vor să stabilească exact cum era racordată pensiunea la rețeaua electrică.

Citește și: Eroare în dosarul Ferma Dacilor! Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu, alături de doi martori cheie

Tot atunci, și cei doi administratori în acte ai firmei, care au fost duși la Ferma Dacilor alături de Cornel Dinicu, au oferit explicații.

Cornel Dinicu, în arest la domiciliu alături de doi martori cheie

Patronul de la Ferma Dacilor a fost plasat în arest la domiciliu joia trecută.

El este plasat în arest în același loc cu doi martori-cheie, mai exact fiul și soția sa, deși nu are voie să vorbească cu ei. 

Avocatul acestuia a solicitat ca patronul de la Ferma Dacilor să aibă posibilitatea de a comunica cu soția sa, care se află în aceeași casă. Restricția este impusă prin măsura arestului la domiciliu.

În cazul în care magistrații nu îi vor aproba solicitarea, Cornel Dinicu a cerut să fie mutat chiar la pensiunea din Tohani, potrivit Realitatea.net.

De asemenea, dacă se dovedește că Dinicu nu respectă restricțiile impuse de măsura arestului la domiciliu, el va risca să se întoarcă în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si