Close sidebar
Close sidebar

Patronul lui Dinamo s-a enervat crunt pe directorul general care si-a dat demisia: „Sa nu mai aud de Danciulescu in viata mea!”

Ionu Negoita nu doreste sa mai colaboreze cu Ionel Danciulescu, desi l-a numit antrenor la Dinamo pe prietenul acestuia, Claudiu Niculescu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Negocierile dintre Claudiu Niculescu (42 de ani), instalat oficial ca "principal" la Dinamo, şi şefii "câinilor" s-au prelungit pentru că antrenorul a insistat pentru revenirea lui Dănciulescu în funcţia de director general, dar colaboratorii lui Negoiţă au primit ordin clar de la finanţator ca Ionel să nu se mai întoarcă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform surselor GSP, Ionuţ Negoiţă le-ar fi transmis colaboratorilor: "Dănciulescu nu mai are ce să caute la Dinamo. Să nu mai aud de el în viaţa mea!". Dănciulescu (41 de ani), deşi a fost vehement iniţial în decizia de a-şi da demisia, ar fi fost tentat de ideea unei reveniri alături de Claudiu Niculescu.

Finanţatorul dinamovist interzice astfel visul suporterilor de a revedea cuplul de atacanţi N&D care a făcut performanţe pentru Dinamo în anii 2000, când roş-albii câştigau două titluri: în sezoanele 2001-2002 şi 2003-2004.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI