Close sidebar
Close sidebar

Paula de la Puterea Dragostei, reacție după ce a fost acuzată că are o relație cu bărbat de 70 de ani

Paula de la Puterea Dragostei a reacționat după ce Andra a declarat că motivul pentru care a plecat din competiție este că "ieșea cu un bărbat de 60-70 de ani".

A.N.C,

Paula de la Puterea Dragostei, reacție după ce a fost acuzată că are o relație cu bărbat de 70 de ani

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Paula a părăsit casa Puterea Dragostei în gala de dumincă, iar în emisiunea de luni Andra a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare:

„Paula a ieșit pentru că aveam dovezi, nu doar screenshot-uri. Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani când era în România. Noi când i-am spus în backstage și i-am arătat mesajul ea a spus că e prietenul tatăl ei. Dar s-a agitat mult. Cu prietenul tatălui nu stai așa în poză. Nu își dorea să plece. Dacă vine Jador, moare”, a spus Andra de la Puterea Dragostei despre Paula.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Paula, concurenta eliminată în gală: "Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a avut o relație cu un fost concurent

Citeste si: Paula a fost eliminată din cadrul showului "Puterea Dragostei". După plecarea sa, i-a transmis un mesaj Biancăi

Paula de la Puterea Dragostei, reacție după ce a fost acuzată că are o relație cu bărbat de 70 de ani

Paula a reacționat imediat după ce a văzut emisiunea

”Andra m-a blocat pe WhatsApp după ce am întrebat-o de ce a vorbit prost despre mine după ce am plecat din emisiune. Cât am fost în emisiune nu a avut gură? A spus că eu am plecat din emisiune pentru că ea avea dovezi cu mine și mie mi-a fost frică. Eu vreau să-i spun că dacă ei nu i-a fost frică deși bubuia lumea de ea( n.r.

Paula se referă la zvonurile care circula pe internet despre Andra Voloș), de ce mie să-mi fie oare? Să nu discute lucruri aiurea…Tupeul uneori e mare la unele!”, a spus Paula despre Andra de la Puterea Dragostei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI