Close sidebar
Close sidebar

Paznicul care i-a spart casa Elenei Basescu, prins in mijlocul unei revolte in penitenciar! Barbatul a asistat la scene dramatice si s-a panicat cand ceilalti detinuti au dat foc la celule

Situatie disperata pentru Paul Macarenco, barbatul care i-a spart locuinta Elenei Basescu in urma cu mai bine de un an.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Paul Macarenco, paznicul blocului in care locuieste Elena Basescu, a fost condamnta la 4 ani si 4 luni de inchisoare si trimis la unul dintre cele mai dure penitneciare din tara, cel de la Giurgiu. Aici sunt inchisi criminali periculosi dar si micii „gainari”, insa inchisoarea de la Giurgiu este considerata de „maxima siguranta”.

Detinutii de la Giurgiu traiesc in conditii grele

Barbatul care i-a spart locuinta fiicei fostului presedinte, a solicitat in mai multe randuri mutarea din celula in care se afla, plangandu-se de conditiile proaste in care traieste, insa de fiecare data. Ultima oara, el a solicitat in instanta acest lucru, insa judecatorii i-au respins cererea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cateva zile mai tarziu, insa, s-a declansat iadul la Penitenciarul Giurgiu. Mai multi colegi de camera, impreuna cu alti detinuti, au declansat o adevarata rascoala impotriva conducerii inchisorii. Ei au dat foc carpelor de la geamuri si ziarelor si au inceput sa loveasca cu diverse obiecte in gratii.

Detinutii incercau sa atraga atentia asupra supraaglomerarii, umilintelor pe care le indura si a faptului ca asistenta medicala este aproape inexistenta. Paradoxal, ore intregi, gardienii nu au intervenit, cu toate ca in astfel de cazuri sunt chemati mascatii. Aproape toti detinutii din Penitenciarul Giurgiu au luat parte la acest scandal, dupa care cativa dintre ei au refuzat hrana mai multe zile.
Aici sunt tinuti atat infractorii periculosi cat si gainarii

Conform unor apropiati ai fostului paznic, Paul Macarenco a asistat ingrozit la ceea manifestarea colegilor de penitenciar. El a refuzat sa ia parte la aceasta manifestare care a fost la un pas sa devina una violenta. Barbatul de 63 de ani nu are antecedente penale si nu a mai calcat in viata lui intr-o puscarie, asa ca evenimentele pe care le-a trait l-au marcat extrem de puternic. Rudele si apropiatii sunt ingrijorati pentru soarta lui si spun ca acesta se plange ca nu va mai rezista prea mult dupa gratii.
De altfel, Paul Macarenco a vrut sa-i ceara iertare Elenei Basescu in genunchi, la ultimul termen de judecata, si sa roage instanta sa nu-l trimita la inchisoare. Din pacate, fiica fostului presedinte, nu s-a mai prezentat la acea sedinta.
Penitenciarul este unul de maxima siguranta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI