Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților  se celebrează an de an pe aceeași dată, neschimbată. Anul acesta, Valentine's Day 2024 va pica într-o zi de miercuri, pe 14 februarie 2024.

Este o sărbătoare specială pentru mulți oameni de pe întreg globul pământesc. În această zi este celebrată iubirea alături de persoana iubită, de iubit/iubită, sau soț/soție. Această sărbătoare ne oferă în fiecare an șansa de a ne exprima iubirea în moduri inedite care să o bucure pe persoana la care ținem.

Sărbătoarea Sfântului Valentin sau Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiților) a fost sărbătorită prima dată ca zi a creștinismului occidental, celebrând unul sau doi sfinți pe nume Valentinus.

trandafiri de valentine's day

Valentine's day are loc pe data de 14 februarie 2024. În această zi, cuplurile își fac cadouri frumoase și petrec timpul împreună.

[Sursa foto: Freepik]

Cu ocazia Valentine's Day 2024, surprinde-ți jumătatea cu o activitate pe care nu o va uita niciodată. În această zi iubire plutește în aer, așa că ți-am pregătit câteva idei de activități de Valentine's Day cu care nu vei da greș în fața persoanei dragi ție.

Idei de activități pe care să le faci cu persoana iubită de Valentine's Day 2024 

Dacă vremea este frumoasă și călduroasă, poți opta să îți surprinzi partenerul sau partenera cu un picnic romantic în aer liber. Tot ce trebuie să faci este foarte simplu: alege un loc minunat în natură, pregătește un coș plin cu bunătăți printre care să se regăsească preparatele lui/ei preferate și petreceți o zi frumoasă și liniștită împreună.

Citește și: Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru iubit/iubită sau soț/soție

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Pentru cei care se simt mai bine în confortul propriei case și nu vor să iasă în spații aglomerate, o seară de film acasă te poate salva de Valentine's Day, iar

buzunarul tău îți va mulțumi. Tot ce trebuie să faci este să alegi un film (sau mai multe), romantice sau orice alt gen și să pregătești gustări, popcorn și să aduci o sticlă de vin pentru ca atmosfera să devină mai interesantă.

Puteți merge, de Valentine's Day, la un restaurant pentru a lua o cină romantică la lumina lumânărilor. Puteți face acest lucru și din confortul propriei case, în funcție de preferințe.

indragostiti de valentine's day

Petrece-ți timpul cu persoana iubită făcând activități frumoase de Valentine's day 

[Sursa foto: Freepik]

Dacă vă place să vă plimbați împreună și să vedeți locuri minunate, poți opta pentru o plimbare pe plajă la apusul soarelui, dacă aveți marea aproape sau dacă doriți să vă aventurați în această zi.

De Valentine's Day puteți merge împreună la un parc de aventură sau de distracții. Este o metodă bună de a petrece o zi întreagă împreună, distrându-vă și îmbunătățind totodată conexiunea dintre voi doi. 

O călătorie cu un balon cu aer cald ar putea-o face pe persoana iubită din viața dumneavoastră să radieze de fericire. Astfel, îi oferiți partenerului sau parteneri dumneavoastră șansa de a experimenta o senzație cu totul unică în timp ce admirați peisaje deosebite de la înălțime.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Cadouri inedite de Valentine's Day. Ce își doresc femeile în această zi specială?

balon cu aer cald idee de activitate pentru valentine's day

De Valentine's day 2024, surprinde-ți partenerul sau partenera cu o plimbare cu balonul cu aer cald.

[Sursa foto: Freepik]

Dacă vă face plăcere să îi ajutați pe cei mai puțin norocoși sau iubiți animalele și doriți să le fiți alături în momentele grele, Valentine's Day este ocazia perfectă pentru a petrece timp de calitate împreună, făcând voluntariat și oferind lumii sau animăluțelor bunătate și iubire, dar și ajutor.

Totodată, dacă este cald afară, vă puteți surprinde partenerul sau partenera cu o sesiune de pescuit. Astfel, veți avea parte de o întâlnire romantică pe malul lacului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si