Potrivit reprezentanţilor Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanţa, în perioada festivalului Neversea, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 12 amenzi, în valoare de 1.300 de lei, sancţiunile fiind date, în principal, pentru consum de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forţe.le de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal.

Citeste si: Un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit duminică seara la Festivalul Neversea

Garda de Coastă a avut nouă intervenţii pe mare în perioada festivalului pentru îndepărtarea unor ambarcaţiuni din zona de restricţie navală. Intervenţiile au fost făcute cu o şalupă de supraveghere şi control portuar şi o ambarcaţiune de abordaj, control şi salvare.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă Dobrogea al judeţului Constanţa a intervenit medical în 1.572 de cazuri, iar 28 persoane au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, duminică seară, un bărbat de 34 de ani a murit la Festivalul Neversea, în cauza fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

Citeste si: După 15 ani de la tragedia care l-a lăsat fără penis, ”victima lui Ciomu” s-a despărțit de nevastă! ”Am aflat că am manipulat” EXCLUSIV

Pe parcursul celor patru zile de festival, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au constatat 43 de infracţiuni la Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Cele mai multe dintre faptele depistate au vizat deţinerea de droguri în vederea consumului propriu, a precizat sursa citată.

Citeste si: STB înfiinţează, de astăzi, linia de autobuze 343 şi suplimentează numărul de tramvaie pe liniile 16 şi 36

Zilnic, peste 500 de lucrători ai MAI (jandarmi, poliţişti, pompieri si poliţişti de frontiera), împreună cu cei ai structurilor partenere de ordine şi siguranţă publică, precum şi de poliţie locală au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică la Festivalul Neversea.

Festivalul s-a desfăşurat pe o plajă din Constanţa, el debutând joi după amiază şi încheindu-se luni dimineaţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si