La fața locului s-au deplasat peste o sută de jandarmi, pentru identificarea bucăților care ar putea proveni din acea cisternă.

Bucățile din cisternă au fost aruncate la distanțe considerabile

Potrivit primelor informații de la locul deflagrațiilor,  acestea arătau faptul că bucățile din cisternă au fost aruncate la distanțe considerabile. În acest sens, anchetatorii vor să afle precis care este distanța la care acestea au fost aruncate, în urma exploziilor devastatoare.

Peste o sută de jandarmi, trimiși pe câmpurile din Crevedia, pentru căutarea probelor în urma exploziei stației GPL

Peste o sută de jandarmi, trimiși pe câmpurile din Crevedia, pentru căutarea probelor în urma exploziei stației GPL

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

O bucată a ajuns pe o casă, care se afla la 300 de metri. Altă bucată a fost aruncată la peste un kilometru, pe un câmp, potrivit Adevărul.ro

Citește și: Exploziile de la Crevedia: Guvernul va aproba astăzi ajutoare de urgență pentru victimele de la Crevedia. Ce sume vor primi victimele și familiile lor?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, în acest timp au loc și audieri ale unor persoane implicate în cazul de la Crevedia. Anchetatorii au luat decizia de a trimite jandarmii, deoarece suprafața de cercetare este mare.

Care este bilanțul tragediei din Crevedia până în acest moment

Încă o persoană a decedat, în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia. Bilanțul morților se ridică la 3.

Iată care este bilanțul tragediei din Crevedia până în acest moment.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, rănit în explozia de la Crevedia, produsă sâmbătă, a decedat la Spitalul Floreasca. Din primele informații, acesta era civil, la Spitalul Floreasca fiind internați și pompieri răniți în deflagrații.

Bărbatul decedat era unul dintre cei doi pacienţi critici intubaţi şi ventilaţi mecanic aflaţi în unitatea sanitară.

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei”, scrie Hotnews.

Citește și: EXCLUSIV- ”După tragedia de la Crevedia, am simțit că suntem puțin ca după Colectiv. Ne interesează ca îngrijirea marilor arși să devină o realitate și în România”- Declic a lansat o petiție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si