Close sidebar
Close sidebar

Philip de la „Puterea Dragostei” surprins alături de o blondă sexy după despărțirea de Berna. Cine este femeia

Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nu mai formează un cuplu. Bărbatul a fost surprins alături de o blondă misterioasă.

Georgiana Balaban,

Philip de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Philip Albu nu mai formează o relație cu Bernadette Laszlo. Îndrăgitul cuplu a decis să meargă pe drumuri separate. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a pus la story pe Instagram o poză cu frumoasa lui mamă, pe semne că îi este dor de ea. Philip Albu a fost crescut majoritatea timpului de bunci. Părinții lui sunt despărțiți, iar mama lui Philip lucrează de ani buni în Italia.

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, adevărurile nespuse despre Philip, după despărțire: ”Nu puteam să mai rezist așa”

Citeste si: Clipe dramatice pentru Simona de la „Puterea Dragostei”. Prin ce trece fosta concurentă

Cine este Lili Albu

Lili Albu este mama lui Philip de la „ Puterea Dragostei ”.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, își iubește copilul ca pe ochii din cap. Ea și Philip seamănă izbitor de mult. Mama lui Philip are un corp de invidiat, de aceea ne-a declarat că adesea oamenii o confundă cu iubita lui Philip.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Philip Albu și mama lui. [Sursa foto: Instagram]

În prezent, Philip Albu locuiește alături de buncii materni în Capitală. El și Berna s-au despărțit de curând. Bernadette Laszlo se mutase la el, ba chiar își planificase nunta cu Philip și își dorea copii.

Cei îndrăgostiți și-au spus adio pentru moment.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI