Close sidebar
Close sidebar

Momente de cumpănă pentru Philip de la „Puterea Dragostei”: „M-ați întrebat mulți ce am pățit...”

Philip de la „Puterea Dragostei” trece prin momente grele după despărțirea de Bernadette Laszlo. Fostul concurent al emisiunii suferă și speră la o împăcare cu focoasa blondină.

Georgiana Balaban,

Philip de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Philip de la „ Puterea Dragostei ” nu mai este plin de viață și de entuziasm. Tânărul a postat un mesaj pe contul său oficial de socializare care i-a șocat pe fani. „M-ați întrebat mulți ce am pățit...Sunt bine, dar m-am săturat de minciuni și de lucruri ascunse...Mai bine singur decât o viață așa!” a transmis Philip Albu.

Philip și Berna sunt despărțiți de mai bine de o lună. Tânărul și-a înșelat iubita cu o femeie misterioasă.

Mesajul lui Philip Albu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Berna a iesit cu bine din operatie! De ce a ajuns fosta concurenta Puterea dragostei in spital

Citeste si: Decizia luată de Rafaela de la Puterea Dragostei, după bătaia primită de la fostul iubit: ”Am mai mult de 24 de ore nedormite..”

Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”- unul dintre cele mai iubite cupluri din emisiune

Philip și Berna de la „ Puterea Dragostei ” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. La finalul sezonului, cei doi au ieșit din cadrul competiției iubirii și s-au mutat împreună. Philip Albu și Bernadette Laszlo aveau planuri de viitor împreună, printre care organizarea nunții și apariția unui copil în viața lor.

Philip Albu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

În prezent, cei doi îndrăgostiți sunt despărțiți. Philip Albu s-a implicat în mai multe proiecte muzicale, iar Berna se ocupă de îmbunătățirea aspectului său fizic. Blondina și-a pus acid în buze, iar de curând a avut o intervenție chirurgicală. Berna și-a pus implant mamar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI