In articol:
Pișcoturi rețetă. Pișcoturile sunt biscuții copilăriei noastre. Sunte extrem de delicioși și cei mici îi vor îndrăgi!
Pișcoturi rețetă. Ingrediente necesare:
Din aceasta cantitate puteti obtine 30 de biscuiti
-125 gr unt la temperature camerei
-1 ou
-200 gr faina
-coaja de la doua lamai
-1/4 lingurita praf de copt
-un varf de cutit de sare
-3 linguri zahar brun
Citeste si: Salata de boeuf de post. Rețeta care te va cuceri
Pișcoturi rețetă. Mod de preparare
Bateti untul spuma impreuna cu zaharul. Adaugati oul si continuati sa bateti pana cand capata un aspect pufos.
Adaugati faina, coaja de lamaie, praful de copt si sarea.
Se amesteca bine. Acoperiti aluatul cu folie alimentara si lasati-l sa se odihneasca timp de doua ore in frigider.
Citeste si: Tort de post rețetă: Cel mai delicios desert pentru zilele de naștere
Dupa acest timp, preincalziti cuptorul la 180 de grade. Intindeti aluatul pe masa sub forma unei foi groase de 0.5 cm.
Puteti folosi orice fel de forma pentru a taia aluatul. Biscuitii trebuie asezati pe o foaie de copt unsa cu unt, conform bucatarianoastra.online
Se presara cu zahar brun si se coc timp de 10-15 minute.
Citeste si: Baclava cu nucă. Ți se topește în gură