Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Reprezentanții Apelor Române au ales o firmă pentru reamenajarea stațiunii

„Vorbim de mai multe locuri de joacă pe plajă, puncte de prim ajutor pentru turiștii cărora li se face rău din diverse motive, dar și crearea unui sistem prin care și oamenii cu dizabilități să poată ajunge mai ușor pe nisip.

Toate aceste facilități vor fi construite pe toate plajele din Mamaia, dar și aici, pe plajele din Constanța. Firma câștigătoare, dintre toate cele participante, i-a convins pe cei de la Apele rRmâne pentru că arhitecții au venit cu idei moderne pentru amenajarea tronsoanelor de nisip. Au propus, printre altele, perdele de vegetație pe plajă, adică spații verzi, dar și zone de colectare selectivă a deșeurilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Știm deja provocarea unei astfel de proiect pe litoralul românesc, căci în ultimii ani s-a construit mult și haotic, iar natura a dispărut aproape în totalitate.  Tocmai de aceea e important ca în această zonă să se readucă un echilibru.

Acum urmează planul urbanistic zonal și studiile de fezabilitate, iar abia apoi se va începe reamenajarea plajelor.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si