Îmbrăcat în rafie din cap până în picioare, tânărul face furori cu defilările menite să imite prezentările de modă ale unui vestit brand internațional. După ce și-a confecționat special extravagantul costum care include chiar și o cravată din rafie, influencerul urmărit de sute de mii de persoane pe TikTok, s-a filmat în timp ce se plimba pe stradă și prin mall, unde a întors privirile tuturor.

Citește și: "Tocmai a murit intr-un accident": O noua escrocherie pe Facebook. Nu da-ti click pe linkul din postare!

Imaginile au ajuns și în vizorul ieșenilor, care sunt uluiți să vadă una ca asta. Oamenii spun că folosesc rafia de când lumea și pământul. Dar pentru saci sau sacoșe, nicidecum nu le-ar fi trecut prin minte să se îmbrace într-un asemenea material.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

„E un material mai aspru. Nu prea merge pentru copii.”  

Plasa de rafie, inspirație pentru marii creatori de modă

Râzând, glumind, oamenii rămân cu sacoșele lor în care cară haine sau cumpărături de la piață.

Habar nu au însă că celebra geantă de rafie a inspirat deja marii creatori de modă, care au făcut modele ce se vând cu prețuri astronomice.

Cum este aceasta, de pildă, care costă 6.00 de euro. Ce-i drept, doar asemănarea vizuală e izbitoare, căci geanta de brand e făcută din piele de vițel, nu din rafie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si