”Dupa cercetarile facute in timpul noptii, politiştii ştiu cu claritate cum s-a petrecut crima şi cine au fost autorii”, a declarat Howard Cotto, informeaza b1.ro.

Suspectii nu au fost inca prinsi, insa autoritatile desfasoara o actiune in acest sens.

”Nu pot oferi mai multe detalii, dar suspectii sunt cautati şi vor fi pezentati in fata instantei pentru a se lamuri acest caz”, a mai spus directorul Politiei Nationale Civile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Totodata, Cotto a declarat ca desi pare sa fi fost un jaf, exista si alte motive pentru care consulul sa fi fost ucis, avand in vedere ca ucigasii au luat doar inregistrarile camerelor de supraveghere din locuinta acestuia.

”Usile casei nu au fost forţate, nici cele ale masinii cu care s-a parasit locul crimei si care a fost abandonata în apropiere. Aparent, nu lipsea nimic din locuinta, asa ca exista alte ipoteze care nu vor fi divulgate pentru a nu afecta ancheta”, a mai spus Howard Cotto.

Consulul general onorific al Romaniei la San Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost asasinat duminica in locuinta sa din capitala tarii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si