Un poliţist de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, din judeţul Timiş, a decedat duminică seara, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Decesul, la două săptămâni de la îmbolnăvire

Sindicatul Europol a anunţat, duminică seara, pe Facebook, că poliţistul de frontieră din Timiş a decedat în urma infecţiei cu coronavirus confirmate cu două săptămâni în urmă.

Citeste si: Virgil Musta, avertisment despre începerea școlii. Cine poate face forme grave de coronavirus

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia- ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus.

În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, transmite Europol.

Citeste si: VIDEO- Petreceri fără distanțare pe litoral. Ce au descoperit polițiștii în cluburi

Mai multe cauzir de COVID la Poliţia de Frontieră Timişoara 

La sfârşitul lunii iulie, la Poliţia de Frontieră Timişoara au fost confirmate mai multe cazuri de COVID- 19, potrivit News.ro.

În prezent, un focar activ de coronavirus este la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID- 19, iar alţi zeci de poliţişti se află în izolare la domiciliu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si