Close sidebar
Close sidebar

Politista care si-a impuscat mama si fiul luase cu brio ultimul examen psihologic! Cand a avut loc testul?

Politista din Gorj care si-a impuscat mama si fiul fusese testata psihologic in cadrul IPJ Gorj, in urma cu mai putin de un an.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Adela Lapadat, femeia care s-a sinucis dupa ce si-a impuscat mama si fiul in varsta de 6 luni a trecut cu bine examenul psihologic pe care l-a dat in urma cu un an la IPJ Gorj. Femeia s-a prezentat la examen pe data de 3 august 2017, ora 09:00 si a fost declarata apta pentru a-si continua serviciul in cadrul Politiei Gorj. Acesta a fost si ultimul examen psihologic dat de femeia care acum este banuita ca a recurs la acest gest extrem din cauza unei depresii postnatale.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere și șanse de precipitații în anumite zone din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 iulie 2024- kanald.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Maria Adela Lapadat a fost laudata de sefii ei din politie, care spun despre ea ca s-a comportat exemplar la locul de munca. Femeia se afla in concediu maternal in momentul in care s-a produs tragedia.

Procurorii merg in acest moment pe mai multe piste. Ei nu exclud varianta comiterii infractiunii de omor calificat, fiind banuiti unii membri ai familiei. Totusi, acestia sustin ca pana acum s-a conturat in mod clar varianta unei duble crime urmata de sinucidere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI