Marian Godina a ajuns subiectul unei plangeri penale formulate de un brasovean, pe care l-a oprit in trafic in urma cu cativa ani. V.G. a fost sanctionat cotraventional de catre intransigentul Marian Godina. Barbatului nu prea i-a venit sa zambeasca atunci cand a primit amenda cu autograful glumetului politist, asa ca a contestat-o in instanta.
Procesul s-a judecat la Tribunalul Brasov si s-a incheiat cu o solutie nefavorabila soferului.

Dupa cateva saptamani, acesta a primit prin posta si motivarea sentintei. Cand a deschis plicul, barbatul a avut un soc. Motivarea nu avea nici o legatura cu cazul sau!
„In aceasta decizie era descrisa o speta cu care eu nu aveam nici o legatura. Eu am contestat un proces verbal de contraventie, incheiat anul trecut de IPJ Brasov, pe Circulatie Rutiera, iar deliberarea, respectiv respingerea parea ca s-a facut dupa judecarea unei situatii pe Legea 112/1995, cu multe parti implicate, care se luptau de mai bine de 10 ani cu Consiliul Judetean Brasov pentru o proprietate imobiliara”, a declarat barbatul pentru mytex.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Soferul a crezut initial ca a fost o eroare de destinatar, asa ca a

cerut o copie „conform cu originalul”, de la arhiva Tribunalului. Al doilea soc: documentul era real. Aceea era motivarea sentintei in cazul lui.
Cazul a ajuns public, iar Tribunalul a ajuns sa-si ceara scuze pentru eroare. Trei luni mai tarziu, judecatorii au indreptat eroarea, insa au lasat aceeasi sentinta. Brasoveanul s-a revoltat si a considerat ca a fost victima unei ilegalitati, cerand ca decizia judecatorilor sa fie anulata. Pentru ca a fost refuzat, el a facut plangere penala impotriva tuturor partilor implicate: a 4 judecatori, a doi grefieri si a lui...
Marian Godina.
Cum era de asteptat, procurorii au dat o solutie de neincepere a urmaririi penale, insa soferul a contestat din nou, in justitie, decizia. In prezent, cazul a ajuns la Curtea de Apel Brasov, urmatorul termen urmand sa aiba loc pe 30 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si