Close sidebar
Close sidebar

Portarul brazilian care si-a ucis iubita apoi si-a pus cainii sa o manance spune ca nu e un baiat rau: "Oricine face greseli in viata"

Fotbalistul brazilian Bruno Fernandes de Souza care a ordonat uciderea iubitei luni, inainte de a o transa si a-si pune cainii sa o manance, spune ca „nu e un baiat rau”.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Portarul brazilian Bruno Fernandes de Souza care a ordonat uciderea iubitei luni, inainte de a o transa si a-si pune cainii sa o manance, spune ca „nu e un baiat rau”.

Fotbalistul a fost eliberat din inchisoare in luna februarie, dupa ce a petrecut sase ani in spatele gratiilor pentru oribila crima. Acesta si-a torturat iubita, fostul model Eliza Maudio, a batut-o, apoi a strangulat-o si a transat-o, apoi a dat-o cainilor.

In primul interviu de la iesirea din inchisoare, fostul fotbalist a facut o declaratie cutremuratoare: "Am facut o greseala, una serioasa, insa astfel de greseli se intampla in viata. Nu sunt un baiat rau. Ce s-a intamplat, s-a intamplat".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Oamenii incearca sa imi ingroape visul din cauza unei greseli, insa i-am cerut iertare lu Dumnezeu, asa ca imi pot continua cariera", a adaugat el, potrivit The Sun.

In 2013, portarul a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, pentru implicarea sa in uciderea Elizei Samudio, fosta prietena si mama fiului fotbalistului, disparuta in 2010.

Cei doi se aflau in conflict pentru ca Bruno Fernandes refuza sa plateasca pensie alimentara, astfel ca unii dintre prietenii fotbalistului au rapit-o pe Samudio, au torturat-o, apoi au transat-o si au dat-o de mancare la caini.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI