O campanie care s-ar fi dorit a fi o bună reclamă pentru promovarea Zilei Îndrăgostiților, s-a transformat într-un adevărat scandal la hypermarket.

Doi porumbei vii, ţinuţi închişi într-o cutie de plastic într-un magazin din Sibiu, au stârnit revolta oamenilor veniţi la cumpărături. Totul s-a întâmplat în magazinul din Sibiu, acolo unde, clienţii au fost întâmpinaţi cu un decor pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeste si: Accident GRAV la Sibiu! Mașina în care se aflau două tinere s-a izbit de un TIR

Pe lângă inimioare, animale de pluş şi flori, clienţii au observat doi porumbei vii care se aflau într-o cutie de plastic aburită, semn că păsările se sufocau. Totul a ieşit la iveală după ce o tânără a fotografiat porumbeii vii folosiţi drept tactică de marketing şi a postat fotografia pe reţelele de socializare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Magazinul vinde porumbei vii, închiși în cutii, pentru Ziua îndrăgostiților?? Este adevărat? Protectia Animalelor ce spune? Cutiile au doar două gauri mici, și pasarile s-au aburit înăuntru....

Este posibil așa bătaie de joc?", spune Cristina Anghel, cea care a postat și fotografiile cu porumbeii.

Citeste si: Medicii au declarat mort un bărbat din Ilfov, apoi l-au dus cu ambulanța la morgă. Când au ajuns și au deschis ușile Salvării au avut parte de șocul vieții lor

Imediat, sute de oameni s-au revoltat, iar porumbeii au fost eliberaţi

Explicaţia reprezentanților lanţului de magazine oferită celor care au trimis mesaje a fost că porumbeii aparţin unui columbofil din Sibiu şi au fost deja returnaţi proprietarului, în condiţii de siguranţă.

Oamenii s-au revoltat

Citeste si: Gigi Becali aruncă bomba: "Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani, dar va fi eliberat în acest an"

"Nu-s normali la cap. Cu ce îi ajuta să chinuie niște fiinte? Și ce fel de cadou e asta? Pe mine m-ar impresiona negativ să primesc un astfel de cadou. Dar mai știi ce pot să gândeasca unele dintre ființele bipede, care se numesc impropriu "oameni"?!?!", spune Alina Burciu, într-un comentariu la postarea publică făcută de Cristina Anghel.

Citeste si: ORIBIL! Acest micuț a fost decapitat chiar în fața mamei sale! Un șofer de taxi a comis oribila crimă cu o sticlă spartă!

"Da' sigur nu-s pentru o tocăniță? Cum naiba să-i pui în cutie, ca orhideele? Au și recomandarea de a nu se deschide până pe 14 februarie?", spune și Gabriel Ștefan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si