Close sidebar
Close sidebar

Povestea incredibila a portarului iranian care l-a umilit pe starul Cristiano Ronaldo! “A fugit de acasa, a stat prin parcuri si a spalat masini”

Ali Beiranvand a aparat un penalty executat de Ronaldo si a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Iranului in remiza de aseara cu Portugalia din grupele Campionatului Mondial din Rusia!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ali Beiranvand, pe numele complet Alireza Safar Beiranvand, are insa o viata extrem de interesanta! De cand era mic, isi dorea sa joace fotbal si chiar de la inceput a ales sa fie goalkeeper.

Din pacate, actualul fotbalist al lui Persepolis, nu a fost lasat initial de parinti sa isi urmeze visul! “Tatal lui era foarte sarac. Era oier si nu concepea ca fiul sau sa bata mingea in loc sa munceasca pentru a aduce bani acasa. Din acest motiv, era si extrem de dur cu fiul sau, care, intr-o buna zi, a plecat de acasa. Pentru a trai a facut de toate: a spalat masini, a lucrat intr-o pizzerie, o perioada a fost chiar homeless, ratacind pe strazi si prin parcuri, dar in final a reusit sa arate ce poate si sa fie legitimat de Naft Teheran”, au dezvaluit apropiatii lui Ali in media.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jocul sau bun intre buturi l-a propulsat si la echipa nationala, la care a debutat intr-un amical in 2015! Totusi consacrarea a venit in preliminariile CM 2018. Mai mult, in Rusia, desi asiaticii nu s-au calificat in optimi, el a evoluat foarte bine, mai mult, aseara, in partida cu Portugalia, l-a umilit pe celebrul Ronaldo dupa ce a aparat un penalty in fata lui, la scorul de 1-0 pentru lusitani!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI