A fost pasionat de mic de motoare si cu timpul a realizat ca vrea sa ajunga pilot de avioane. S-a apucat de cursuri la 18 ani, in 2012, si le-a terminat dupa patru ani, in 2016. "In luna octombrie a anului 2012 am început cursurile pentru licenţa de pilot privat în Timşoara, la compania Carpatair.
Apoi, in vara anului 2013, am luat licenţa de pilot privat. Apoi, partea teoretica, pentru pilot de linie. Am promovat toate cele 14 examene in sase luni, ultimul fiind în luna august 2015. Intre timp am mai acumulat cateva ore de zbor, deoarece ca sa incepi licenta de pilot comercial ai nevoie de minim 150 de ore de zbor. Am zburat in jur de 100 de ore dupa ce am terminat licenta de pilot privat”
, spune Bogdan Toader, informeaza cei de la adevarul.ro

Momentan asteapta finalizarea a inca unui curs si ulterior va putea sa isi caute un job la o comapnie aeriana. Acest lucru ar putea sa dureze aproximativ doua luni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

##CITAT28##

S-a gandit sa aplice la companii precum Ryanair, Wizz Air, Blue Air, sau Tarom si se asteapta sa castige un salariu cuprins intre 2.000 si 2.500 de euro.

Probabil ca in timp isi va recupera si investitia facuta in scolarizare pentru ca totalul costurilor nu este deloc de neglijat. Conform spuselor lui, Bogdan a cheltuit suma de 40.000 de euro, suma care ar putea sa fie recuperata integral in maximum doi ani.




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si