El este Trenulet! Un nume simpatic insa povestea din spatele lui este cumplita! Lasat de izbeliste a supravietuit de unul singur cum a putut insa, si-a gasit culcusul pe calea ferata. Nu stia ca acolo il pandeste moartea.

Pe fundal se aud doua doamne. Ionelia Alexandrescu si Elena Badicu de la asociatia "Prieteni fara grai". Ele l-au gasit agonizand pe Trenulet si au facut tot posibilul sa il tina in viata pana la sosirea noastra.

Strivit la propriu. Rotile de fier ale trenului l-au sfasiat intr-o clipa. Bietul suflet sechinuie din rasputeri sa nu inchida ochii.

A urmat un drum in care bietul catel s-a lupatat cu moartea incontinuu. Am fi zburat daca am fi putut dar nu am avut cum. Au mai trecut aproape doua ore si Trenulet a ajuns in sfarsit la medic. Cu toate ca a vazut multe la viata lui, medicul este si el de-a dreptul socat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iar toate interventiile chirurgicale se vor face in decursul a mai multor luni in care catelul va sta internat sub supraveghere permanenta.

Desi… teoretic…nu mai este in pericol de moarte si este pe calea cea buna…Trenulet sufera in fiecare zi. Asta ne-a spus-o si noua intr-o alta zi cand am mers sa-l vizitam.

Dar pana atunci va mai fi cale lunga caci protezele si procedurile sunt destul de costisitoare iar o parte se vor face in strainatate. Pana una alta, taticul lui, il mai viziteaza cand nu este ocupat cu alte salvari.

Urmariti povestea lui Trenulet in inregistrarea video de mai jos:

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si