Doi români care trăiesc în Canada au aflat că sunt frați după ce au devenit adulți, fără să se întâlnească înainte. Cei doi locuiau foarte aproape unul de celălalt, la 30 de minute depărtare. 

Se pare că destinul i-a reunit pe cei doi frați!

Citește și: Doi frați, abuzați în mănăstire

Cine sunt cei doi frați români din Canada?

Este vorba despre Daciana Crasnanic și Traian Alexandru, care locuiesc în Canada de mulți ani, însă, cu toate acestea, ei nu au știu niciodată unul de celălalt. 

Citește și: Vrea să-și cunoască cu disperare părinții biologici. Este povestea unei românce ce a fost adoptată la vârsta de trei ani de o familie străină

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei doi și-au aflat originile după ce și-au făcut separat teste ADN și le-au încărcat pe site-ul 23andMe. Descoperirea aceasta le-a schimbat pentru totdeauna viața deoarece s-au reunit după mulți ani în care au stat departe unul de celălalt.

Cei doi locuiesc aproape de Toronto și au vârsta de 50 de ani. Descoperirea a fost un subiect de interes și pentru presa străină.

Citește și: Maria a fost ucisă de frații ei mai mici pentru că a adoptat "un stil de viață occidental"

„Este o nebunie. Adică, de ce Canada? Aș putea fi în Anglia. Aș putea fi în Germania. Aș putea fi în Spania. Sunt cetățean european. Aș putea fi peste tot, dar sunt aici”, a declarat Traian Alexandru pentru CBC, citat de  Adevărul.

Citește și: Două surori minore din Botoșani au fost agresate de propriul tată. Una dintre fete a fost agresată și de unul dintre colegii acestuia

După ce au aflat că sunt fraţi, cei doi au luat legătura pe rețelele de socializare, s-au întâlnit și au încercat să recupereze tot acest timp pierdut. Traian a avut un trecut dureros, după ce mama lui biologică l-a abandonat lângă un tomberon şi a fost adoptat de o familie care l-a crescut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si