Noua transmisie este disponibila la un pret mai mare cu 500 de euro fata de cel al versiunii manuale. Cutia de viteze Easy-R va fi disponibila pe versiunile Laureate si Prestige ale modelelor Logan, Logan MCV si Sandero, precum si pe Sandero Stepway, anunta Dacia.

"Easy-R asigura o utilizare comoda datorita solutiei tehnice care elimina pedala de ambreiaj. Cutia dispune de un sistem de actionare electromagnetic (pilotat de un calculator) care asigura debreierea, schimbarea vitezelor si actionarea ambreiajului in locul soferului.

Ea dispune de doua moduri de functionare, adaptate tuturor nevoilor: Drive sau Manual (Impulsional)“, a precizat constructorul auto.

Spre deosebire de o cutie de viteze manuala traditionala, cutia de viteze robotizata Easy-R il scuteste pe sofer de grija de a actiona ambreiajul si de a schimba treptele de viteza.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si