Close sidebar
Close sidebar

Premieră mondială! De acum, pe piața mondială a apărut carnea făcută în laborator! Are gust de vită, dar e produsă sintetic!

O premiera mondiala in alimentatie a fost facuta in preajma Sarbatorilor. Daca pana acum vegetarienii nu consumau carne din diferite motive, acum vor afla ca a aparut carnea de laborator. Are gust de vita, textura 3D, dar nu presupune sacrificarea niciunui animal pentru ca este "crescuta" in vitro.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cercetatorii de la o ferma din Israel au creat carnea buna si pentru sanatate, dar si pentru planeta. Arata la fel, are aceeasi forma, aceeasi textura si chiar si acelasi gust.

Noua carne are o structura 3D, asemanatoare cu cea a carnii pe care o stim cu totii, dar e creata prin metode mai sigure si etice, spun cercetatorii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Procesul se bazeaza pe recoltarea celule de la un animal adevarat si combinarea lor cu alte tipuri de celule.

Astfel, nu sacrifica animale, nu folosesc antibiotice si nu au nevoie de apa sau de teren.

La cum evolueaza lucrurile... cine stie?! Poate anul viitor acest tip de carne creata in laborator va ajunge si in magazine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI