Close sidebar
Close sidebar

Premierul Sorin Grindeanu: "Iau in calcul sa avem la Justitie un ministru tehnocrat"

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, la Parlament, ca dupa sedinta de Guvern de joi va anunta decizia pe care a luat-o in privinta conducerii Ministerului Justitiei, ideea ca un tehnocrat sa preia acest portofoliu fiind "foarte buna", iar el vrea sa tina cont si de deciziile CCR in aceasta speta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Asa cum va spuneam, o sa am o discutie cu dansul in seara asta sau maine dimineata, iar maine, dupa sedinta de Guvern, o sa va anunt  ce decizie am luat", a afirmat Sorin Grindeanu.

Chestionat daca decizia CCR este de natura sa ii schimbe pozitia pe care o are in privinta ministrului de Justitie, premierul a sustinut ca hotararea sa in aceasta chestiune e luata.

"Vreau sa am o discutie cu el, decizia mea e luata. O sa o vedeti maine. si eu v-am spus o idee ieri, de fapt mi-ati dat o idee ieri intr-una din intrebarile pe care mi le-ati pus, chiar o consider o ideea foarte buna (ca un tehnocrat sa conduca Ministerul Justitiei- n.r.), dar hai sa facem lucrurile, iar citez din clasici in viata, pas cu pas, sa facem lucrurile in etape.

Va spuneam ca doresc sa am o discutie fie astazi dupa-masa, fie maine dimineata, decizia mea ramane aceeasi, dar vreau sa am o discutie si legata de ceea ce a decis Curtea Constitutionala astazi", a raspuns prim-ministrul.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Sorin Grindeanu a sustinut ca pe el il intereseaza si ceea ce a decis CCR, nefiind vorba doar de persoana lui Florin Iordache.
"Nu e vorba doar de persoana domnului Iordache. Pe mine ma intereseaza si ceea ce astazi s-a intamplat, si anume decizia CCR pentru ca daca vorbim de persoana, va spuneam si ieri si alaltaieri ce se intampla.
De decizia CCR vreau sa ajung sa inteleg foarte bine ceea ce s-a intamplat azi, inteleg ca si maine e un termen la CCR extrem de important, dincolo de persoana domnului ministru"
, a subliniat premierul.

El a mai precizat ca asteapta din partea lui Florin Iordache sa vina aceasta prima discutie.
"Aceasta prima discutie pe care o astept din partea domnului Iordache de data asta mai mult si pe ceea ce s-a intamplat prin decizia CCR si pe ceea ce se va intampla si maine, dar nu schimba in niciun fel decizia", a

conchis Sorin Grindeanu.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI