Liderul ungar a avertizat imediat dupa referendumul la care britanicii au votat pentru iesire ca Uniunea se va confrunta cu noi probleme mari, daca nu va reusi sa rezolve criza migratiei, informeaza News.ro.

”Principalul motiv pentru criza din Europa si incertitudini este ca, din cauza nerespectarii reglementarilor UE, au fost puse in pericol cele mai mari doua realizari, moneda unica si piata interna, asigurata de Schangen”, a scris Orban intr-un articol pentru publicatia germana Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

El si-a exprimat increderea ca Marea Britanie isi va croi viitorul dupa votul de iesire din UE.  ”Nu sunt ingrijorat pentru britanici, vorbim despre cea mai experimentata democratie din Europa…Haideti mai bine sa ne ingrijoram pentru noi”, a scris Orban.

Orban a deplâns indoielile unui numar tot mai mare dintre cetatenii UE in legatura cu proiectul european, afirmând ca blocul comunitar trebuie sa faca mai mult pentru a implica oamenii in combaterea crizelor.

”Avem nevoie de fiecare persoana, fiecare natiune, fiecare tara.

Institutiile nu pot suplini asta”, a spus Orban.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si