”După prima săptămână de post al bucuriei, am putut străbate cu mintea printre avalanşele de insulte care de care mai dure şi mai pătimaşe.

Cuvinte grele, replici dure, tot felul de confecţii verbale răutăcioase izvorâte din prisosul unor inimi pline de dreptate, justiţie, adevăr, sau păreri bine construite în ceea ce priveşte o faptă negheobă săvârşită la un moment de neatenţie şi neluare aminte.

Un moment în care sigur Duhul Sfânt pleacă de la om, cum mi s-a întâmplat şi mie”, a fost începutl mesajului postat de preotul Calistrat pe rețelele de socializare.

Părintele Calistrat: „Scuzele nu folosesc la nimic” 

Părintele Calistrat și-a prezentat scuzele pentru faptele sale, în prim plan având incidentul când a lovit o enoriaşă în curtea mănăstirii și o numeşte întâi ”manifestarea mea infantilă şi nedemnă”, menționând imediat că a fost făcută asupra unor enoriaşe ”cu un comportament nedemn de viaţa noastră creştină în Biserică”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O grupare care ar fi accesat conturile bancare ale mai multor români, după ce le-a compromis aplicaţiile mobile a fost destructurată

”Mai întâi lui Dumnezeu şi celor bine credincioşi le cer iertarea creştină, pentru că le-am tulburat liniştea postului, a sufletului şi a minţii, prin proasta ieşire din fire, şi gestul brutal de răfuială cu cele două femei mici sufleteşte şi moral.

Scuzele nu folosesc la nimic, fapta este incalificabilă şi demnă de pedeapsa primită, atât din partea superiorilor, a publicului, a societăţii consternate de un gest injust, pe fondul unor ambiţii feminine, provocate în formă continuă, instigând la dezordine în timpul slujbelor, însă raportate la persoana mea, omul iute şi neatent în momentul nedorit, s-au petrecut cele

ştiute.

Nu sunt supărat, nici afectat, trebuie să mulţumim Domnului şi pentru ocară”, se precizează în încheierea mesajului postat de părintele Calistrat.

Citește și: Bătrâna care a fost batjocorită la spitalul din Craiova s-a stins din viață. Femeia s-a chinuit pe holurile spitalului cu piciorul amputat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si