Close sidebar
Close sidebar

Preotul care și-a făcut debutul în televiziune la 56 de ani! Vasile Panțîru îl interpretează memorabil pe părintele Vasile, în serialul „Moldovenii”, de la Kanal D!

Vasile Panțîru îl interpretează memorabil pe părintele Vasile, în serialul „Moldovenii”, de la Kanal D: „Am întâlnit mulți preoți cu har, nu ca acesta din serial, pe care îl interpretez eu, dar orice pădure are și uscături!”

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Comedia este la loc de cinste în fiecare seară de sâmbătă, la Kanal D!

Citeste si: Tragedie la Constanţa: Fetiţă de trei luni, găsită moartă de mama sa. Poliţiştii au deschis o anchetă

„Moldovenii” își fac de cap în satul unde totul este posibil. Găurenii de Jos palpită de viață și de situații care stârnesc hazul. Unul dintre cele mai pitorești personaje este preotul Vasile, interpretat de Vasile Panțîru.
Tehnician CFR de profesie, Vasile Panțîru, în vârstă de 56 de ani, nu și-a imaginat niciodată că va ajunge, în prag de pensionare, să fie actor într-un serial de televiziune de succes. Ceea ce a început inițial ca o provocare „aruncată" de acum mai tinerii lui colegi Petronel Gongeanu și Iulian Mehedint s-a transformat rapid în ceva foarte serios, pentru care Vasile își face temele riguros, căutând situații și povești care să fie o adevărată sursă de inspirație pentru ca personajul său să fie unul cât se poate de veridic.

Citeste si: Trei morţi într-un atac armat la un supermarket în statul american Oklahoma

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să fiu actor într-un serial, dar cred că Dumnezeu le rânduiește pe toate. În viață reală am avut multe întâlniri cu preoți care m-au <inspirat> în vederea personajului pe care îl joc în serialul <Moldovenii>. Ceea ce aud în jur, ce văd la televizor sau citesc în presă sunt sursele de bază în conturarea personajului.

Întâmplarea face că mă mai ocup ocazional cu sonorizări la diferite evenimente și am participat la sfinţiri de biserici. Am întâlnit mulți preoți cu har, nu ca cel din serial, pe care îl interpretez eu, dar orice pădure are și uscături”, povestește Vasile Panțîru.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu refuză invitația la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Prin ce aventuri va trece părintele Vasile, dar și ceilalți locuitori ai comunei Găurenii de Jos, veți putea afla urmărind sâmbătă aceasta, începând cu ora 22.00, un nou episod al serialului „Moldovenii", difuzat la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI