Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Tanzaniei a gratiat doi barbati, tata si fiu, condamnati la inchisoare pe viata pentru abuzarea a zece eleve minore

Un cantaret si fiul sau, care fusesera condamnati la inchisoare pe viata pentru abuzarea a zece minore, au fost gratiati de presedintele Tanzaniei, John Magufuli.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nguza Viking si fiul sau Johnson Nguza au fost eliberati, sambata, de catre presedintele Magufuli. Acestia au fost condamnati la inchisoare pe viata pentru abuzarea a 10 eleve de scoala primara, cu varste cuprinse intre sase si opt ani, in 2003.

Decizia a fost amplu condamnata de activisti, acestia considerand ca transmite un mesaj negativ pentru cetateni, incurajand, pe viitor, tot mai multe asemenea fapte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Liderii din Tanzania promoveaza o cultura de incalcare a drepturilor omului", a declarat Faiza Mohamed, directorul pentru Africa al ONG-ului Equality Now.

Viking si Nguza ispasisera 13 ani din sentintele de inchisoare pe viata.

Deciziile controversate ale presedintelui Magufuli sunt numeroase.

Liderul Tanzaniei a anuntat, in luna iunie, ca sprijina interdictia fetelor si adolescentelor insarcinate de a urma cursuri in scolile publice, calificand drept "imoral" comportamentul lor.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI