Close sidebar
Close sidebar

Prima reactie a lui David Popovici dupa ratarea unei medalii la 200 metri liber, în Japonia

David Popovici a ratat marți, 25 iulie, podiumul în finala probei de 200 metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot 2023 din Japonia. Înotătorul român, pornit din postura de campion mondial en titre al probei și cu cel mai bun timp din semifinale a condus trei sferturi din cursă, dar a pierdut chiar și medalia de bronz pe final.

Sorin Negru,

David Popovici: „Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint"

[Sursa foto: Facebook / David Popovici]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

David Popovici prima declarație după finala probei de 200 metri liber din Japonia

David Popovici, înotătorul român de doar 18 ani, a pornit cu prima șansă în cursa pentru aur de marți de la Fukoka.

Citește și: David Popovici ratează podiumul în finala probei de 200 m liber, în Japonia. LIVE TEXT

Chiar dacă trei sferturi din cursă a fost dominată de David Popovici, românul a pierdut aurul și chiar podiumul pe ultimii 50 de metri ai cursei!

David Popovici: "Pur și simplu nu am mai putut"

Prima declarație a lui David Popovici după ratarea finalei de 200 metri liber de la Fukoka, Japonia: „Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a spus David Popovici după terminarea finalei.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

David Popovici  mai are o șansă să câștige aurul mondial în Japonia, el va evolua şi în proba de 100 m liber, ale cărei serii sunt programate pe 26 iulie, iar finala pe 27 iulie.

Cine a cîștigat aurul la 200 metri liber la Fukuoka

Titlul mondial a fost cucerit surprinzător de britanicul Matthew Richards, 20 ani, care s-a clasat pe primul loc cu 1:44:30, urmat de conaţionalul său Tom Dean, campionul olimpic en titre (1:44:32) şi de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, vicecampionul mondial de la Budapesta(1:44:42).

David Popovici a venit pe locul patru, cu un timp de 1:44:90. Americanul Luke Hobson, cu al doilea timp în semifinale, a fost al cincilea (1min45sec09/100).

David Popovici mai are o șansă în Japonia, la 100 metri liber

David Popovici își apără aurul și în finala de 100 metri liber

David Popovici  va mai concura într-o singură probă la Fukuoka, în cea de 100 de metri liber, unde deține și recordul mondial.

Seriile de calificare pentru a doua proba la care se luptă  David Popovici  în Japonia sunt programate joi, 27 iulie, în sesiunea de dimineață. Semifinalele vor avea loc în aceeași zi, iar lupta pentru medalii se va da vineri, 28 iulie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI