Close sidebar
Close sidebar

Prima reactie a lui Klaus Iohannis dupa tragedia din Turcia: O atrocitate

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri dimineata, dupa atacurile care avut loc marti noapte pe aeroportul Ataturk din Istanbul, unde 31 de oameni au murit, iar alti 140 au fost raniti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Seful statului si-a exprimat condoleantele si a declarat, prin intermediul postarii de pe reteaua de socializare, ca Romania ramane un partner in lupta internationala impotriva terorismului.

"Atacurile teroriste care au avut loc ieri noapte pe Aeroportul Atatürk din Istanbul reprezintă o atrocitate. Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 140 au fost răniţi, în urma unui act de cruzime îndreptat împotriva unor cetăţeni nevinovaţi. Îmi exprim cele mai sincere condoleanţe pentru familiile îndurerate şi suntem alături de cei care se luptă în acest moment pentru viaţa lor. Astfel de atentate trebuie să fie prevenite, iar ţara noastră este şi va rămâne în continuare un partener angajat în lupta internaţională împotriva terorismului", a transmis Klaus Iohannis.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Trei teroristi kamikaze s-au aruncat in aer, marti seara, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Bilantul actualizat indica aproape 31 morti si 140 de raniti. Potrivit Reuters, politia a deschis focul asupra lor, in momentul in care acestia au vrut sa treaca de un punct de control. Autoritatile din Turcia sustin ca este foarte probabil ca in spatele atacului sa se afle Statul Islamic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI