Close sidebar
Close sidebar

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a apărut informația că s-a despărțit de logodnica Irina Tănase: ”Îi transmit gânduri bune..”

Liviu Dragnea a postat un mesaj în premieră după ce s-a scris în presă că s-ar fi despărțit de logodnica Irina Tănase.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

În weekend, ”Evenimentul Zilei” a publicat o informație bombă, cum că liderul PSD Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de logodnica Irina Tănase, cu care ar fi urmat să se căsătorească în acest an. Fără să comenteze informația, Liviu Dragnea a reacționat pe Facebook referitor la ziua de naștere a lui Ion Iliescu, care este astăzi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

  ”Fără îndoială, domnul Ion Iliescu a influențat decisiv parcursul nostru în ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă. Domnia sa aniversează azi frumoasa vârstă de 89 de ani.

Îi transmit gânduri bune și La Mulți Ani!”, a notat Liviu Dragnea pe Facebook. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI