Close sidebar
Close sidebar

Primele declarații ale mamei fetei ucise din Constanța! Ce spun specialiștii criminaliști despre comportamentul tatălui criminal

Informatii terifiante ies la iveala in cazul fetei de 14 ani din Sacele, care ar fi fost ucisa de tatal ei! Potrivit anchetatorilor copila a murit in chinuri, in mainile parintelui care a dat dovada de o violenta extrema.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce a comis grozavia, barbatul a incercat sa se sinucida folosindu-se de o substanta toxica pe care si-a injectat-o in corp. Potrivit unor surse omul avea probleme de comportament in ultima vreme din pricina starii tensionate din familie dar si din cauza situatiei financiare. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Cuprinsa de durere, astazi mama fetei a venit la morga cimitirului central din Constanta pentru a plange la capul copilei ce ar fi fost ucise de propriul tata. Femeia a aflat si in ce mod brutal ar fi fost atacata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Nici mama, nici rudele si mai putin vecinii nu isi explica ce l-ar fi putut impinge pe om sa comita aceasta grozavie!

Problemele finaciare la care s-au adaugat certurile cu familia l-ar fi putut impinge la gestul teribil.

Fetita ar fi fost atacata cu un sadism greu de imaginat si ar fi murit in mainile barbatul in varsta de 46 de ani, care a incercat apoi sa-si puna capat zilelor folosind o substanta otravitoare.

Intre timp, sora cea mica s-a intors acasa de la scoala si a facut groznica descoperire, dupa care si-a chemat rudele iar apoi a sunat la 112. Barbatul a ajuns in stare grava la spital.

Procurorul de caz are acum in vedere mai multe piste cu privire la motivul ce sta in spatele crimei. Potrivit unor surse este posibil ca intre fata si tatal ei sa fi existat tensini dar si o relatie neobisnuita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI